31 oktober 2019

Congres Platform BodyMindFit

Cfgfgfgf

Wat: Congres BodyMindFit
Waar: Hotel & Congres centrum Papendal, Arnhem
Wanneer: 31 oktober 2019

Terugblik
De groeiende vraag naar het vinden van de juiste vorm van persoonlijk leiderschap, (work-life) balans en de juiste dosis energie maakt waarom de ‘andere sporten’ groeit in populariteit binnen de maatschappij. Daarom heeft het Platform BodyMinFit op 31 oktober '19 haar eerste congres georganiseerd volledig in het teken van een professionalisering en verbinding van de 'andere sporten'. 

Tijdens het congres is het belang van de ‘andere sporten’ in zowel de gezondheidszorg, sportwereld als het zakenleven aan bod gekomen.  Rijkserkende BMF instructeurs (ASK niveau 3) uit de disciplines Yoga, TaiChi en Aikido hebben gedurende de bijeenkomst de door het platform ontwikkelde bijscholingsmodules gepresenteerd. De modules zijn ontwikkeld in het kader van gezondheid en toepassing in reguliere (top)sport rondom thema’s als omgaan met druk, balans, energie, meditatie en ontspanning. Mooi om te zien hoe in de modules de verbinding wordt gelegd tussen de verschillende BMF disciplines. In de middag heeft Gerrit Bartus Dielissen (Voorzitter Aikido Bond NL) de ambitie en beweegredenen van het platform nader toegelicht. Gastpreker Gerard van Vliet (Directeur Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren) heeft de dag afgesloten met een inspirerend verhaal over het belang van de Body en Mind disciplines in de zakenwereld en binnen de gezondheidszorg. 

We kijken terug op een geslaagde bijeekomst waar met veel energie en enthousiasme is meegedacht en meegewerkt aan de ontwikkeling van het Platform. Op naar de volgende mijlpalen!